Fotografia de pasăriFotografie wildlife

Uliganul pescar la Comana

Într-o zi de vacanta de vară, am decis să merg la Parcul Natural Comana pentru a fotografia uliganii pescari. Am ajuns la parc la primele ore ale dimineții și m-am îndreptat spre locul unde știam că pot găsi aceste păsări.

După o scurtă așteptare, am văzut un uligan pescar care zbura deasupra lacului. Am îndreptat aparatul foto spre el și am început să fotografiez. Uliganul pescar a continuat să zboare deasupra lacului, iar eu am reușit să fac câteva fotografii uimitoare.

Una dintre fotografiile mele preferate este cea în care uliganul pescar zboară în sus, cu aripile deschise larg. Fotografia surprinde puterea și grația acestei păsări. E nemaipomenit sa faci tot felul de excursii de 1 zi prin zone in care vezi si observi pasările si natura in măreția ei.

Fotografia uliganului pescar la Comana a fost o experiență de neuitat. Am fost impresionat de frumusețea și de comportamentul acestei păsări. Sunt sigur că voi reveni în parc în viitor pentru a face și alte fotografii ale uliganilor pescari.