Fotografia de pasăriFotografie de calatorieFotografie wildlife

Lebede sălbatice de iarna pe lac la Comana

Lebede sălbatice de iarna pe lac la Comana sunt o priveliște uimitoare. Lebedele, cu penajul lor alb ca zăpada, plutesc pe lac, înconjurate de copaci acoperiți de zăpadă. Aerul este rece și curat, iar soarele strălucește pe gheața lacului. Este o scenă de o frumusețe pură, care te face să te simți ca și cum ai fi într-o zi de vacanta intr-o lume de basm.
Lebedele sălbatice sunt o specie de păsări migratoare care vin în România în timpul iernii. Ele găsesc în lacul Comana un loc perfect pentru a se odihni și a se hrăni. Pe lac există o mulțime de pești, care le oferă lebedelor hrana de care au nevoie.

Lebedele sunt animale sociale și trăiesc în grupuri mari. Ele sunt păsări foarte inteligente și pot învăța să se înțeleagă cu oamenii. Nu este neobișnuit să vezi lebede sălbatice care se apropie de oameni în căutare de mâncare sau de atenție.

Dacă aveți ocazia să faceti excursii de 1 zi si sa vizitați Parcul Natural Comana în timpul iernii, nu ratați șansa de a vedea lebedele sălbatice. Este o experiență de neuitat.