DG5_2039-alb DG5_2039De multe ori dupa  realizarea fotografiilor de produs, in anumite situatii, este necesara izolarea produselor pe fundal alb. De aceea ar fi foarte util de folosit o masuta foto. Eu am ales Kaiser 5845 care este o masa foto compacta, dedicata in fotografiei de produs si de macro si am fotografiat sticle de vin. Masa este realizata dintr-o structura tubulara de otel si acoperita cu perspex alb translucid ce ofera iluminare uniforma, fara umbre.
Fundalul poate difuza inclusiv o sursa de lumina plasata dedesubt, pentru a obtine imagini ce necesita minim de retus pentru decupare.

Ca setup de lumini am folosit lumina continua de la Kaiser si doua beauty dish-uri medii exact ca acestea: Kaiser #3160 beauty dish 42cm cu montura Bowens

Alaturat gasiti fotografiile realizate cu aceasta masa foto. Daca doriti sa achizitionati acest produs, o puteti face de aici.  Am gasit acest produs foarte util, si mi-a placut faptul ca nu ocupa foarte mult loc si o folosesc cu succes foarte des.